در روایات اسلامی و روایاتی منتسب به پیامبر اسلام (ص) یکی از نشانههای دوران ظهور و آخرامان خروج دجال است. ظهور دجال از نشانههای برپایی قیامت دانسته شده است. دجال فردی با یک چشم و صورتی کریه و موهایی تابدار است که بر پیشانی اش کلمه کفر حک شده است.
دجال در احادیث اسلامی به باور مسلمانان سنی و شیعه، موجودی است که چشم راستش کور است و مانند حبه انگور برآمده است. در باور شیعیان بر اساس حدیثی از امام علی (ع) چشم سالم دجال به وسط پیشانیاش آمده است؛ در جلو و عقب کاروان دجال کوههایی از دود حرکت میکنند که مردم در قحطیهای سخت انتظار غذا در آن کوهها را دارند؛ همه رودخانههایی که در مسیر دجال قرار میگیرند خشک میشوند و مطابق این حدیث او با صدایی بلند مردم را صدا میکند که ای دوستان من به سمت من بیایید، من ارباب شما هستم که به شما دست و پا و غذا دادهام».
در روایات شیعه دجال در آخرامان و پیش از قیام مهدی از شرق و احتمالاً از خراسان ظهور میکند. او با انجام کارهای شگفتانگیز و معجزاتی که دارد جمع زیادی از مردم را میفریبد. دجال در اورشلیم ادعای خدایی میکند و سرانجام پس از حکمرانی به مدت 40 روز یا 40 سال به دست حضرت عیسی (ع) یا امام زمان (عج) یا هر دوی آنها کشته میشود. تا زمان ظهور دجال او در جزیرهای در اقیانوس هند به سر میبرد که از آن صدای موسیقی به گوش میرسد. روایات دیگری وجود دارد که در کوهی در جزیرهای در بند است و اهریمنان به او غذا میرسانند.
پیامبر (ص) درباره دجال چنین گفته است: خداوند هیچ پیامبری را به رسالت برنگزید مگر آن که قومش را از دجال ترسانید و خداوند آن را تا به امروز بر شما تأخیر انداخته و اگر امر بر شما مشتبه شد بدانید که پروردگار شما یک چشم نیست و دجال بر الاغی که فاصله دو گوشش یک میل است خروج میکند و به همراهش بهشت و دوزخ و کوهی از نان و نهری از آب است و بیشتر پیروانش یهود و ن و اعراب هستند و به همه کرانههای زمین به جز مکه و مدینه و حومه این دو شهر، گذر میکند.
منبع:سایت راسخون
دجال ,ظهور ,میکند ,چشم ,مردم ,یک ,است و ,دجال در ,که در ,مردم را ,بر شما
درباره این سایت